Telefon
WhatsApp
Amazonda Satış Yapmak için Mağaza Açma Rehberi 2020
Amazonda Satış Yapmak için Mağaza Açma Rehberi 2020

Amazonda satış yapmak bir diğer deyişle Amazonda mağaza açma ile ilgili tüm gerekli konuları ve merak edilenleri bir rehber olarak bölümler halinde sizler için oluşturmaya çalıştık.

Dünyanın en büyük e-ticaret firmalarından biri olan Amazon’un bir süredir Türkiye’deki faaliyetlerine başlayacağı konuşuluyordu ve Eylül 2018’de Amazon, Türkiye e-ticaret pazarına bir giriş yaptı ve yayına başladı.

Dünyanın en büyük ve en çok tercih edilen pazaryerlerinden biri olan Amazon'da mağaza açmak ve satış yapmak isteyen firmaların Amazon’da satıcı hesabı açmak, satıcı hesabı açmak için gerekli belgeler ve evraklar gibi bazı temel konuları da bilmesi gerekiyor. Tüm bu konuları ve daha fazlasını Amazon rehberimizde bulabilirsiniz.

BÖLÜMLER

Amazon HakkındaBÖLÜM 1Amazon Hakkında
Neden Amazon'da Mağaza Açmalıyım?BÖLÜM 2Neden Amazon'da Mağaza Açmalıyım?
Amazon Mağaza Açma SüreciBÖLÜM 3Amazon Mağaza Açma Süreci
Amazon Mağaza Vergi Süreci ve FaturalandırmaBÖLÜM 4Amazon Mağaza Vergi Süreci ve Faturalandırma
Amazon Mağaza YönetimiBÖLÜM 5Amazon Mağaza Yönetimi
Amazonda Satış Yapmak için E-ticaret Altyapı SeçimiBÖLÜM 6Amazonda Satış Yapmak için E-ticaret Altyapı Seçimi
Neden Ideasoft'u Tercih Etmeliyim?BÖLÜM 7Neden Ideasoft'u Tercih Etmeliyim?
Amazonda Satış Yapmak - Nereden Nasıl Başlamalıyım?BÖLÜM 8Nereden Nasıl Başlamalıyım?
BÖLÜM 1

Amazon Hakkında

1994 yılında Jeff Bezos tarafından kurulan ve ilk başlarda internet üzerinden kitap satışları üzerine odaklanan Amazon, zaman içerisinde ilk önce Amerika’nın sonrasında da dünyanın en büyük online perakendecilerinden biri haline geldi.
 

Amazon nedir?

1994 yılında Jeff Bezos tarafından kurulan ve ilk başlarda internet üzerinden kitap satışları üzerine odaklanan Amazon, zaman içerisinde ilk önce Amerika’nın sonrasında da dünyanın en büyük online perakendecilerinden biri haline geldi. Platformun satıcılara da açılmasıyla beraber dünya üzerindeki birçok şirket, ürünlerini Amazon üzerinde satmaya başladı ve böylelikle Amazon, Alibaba’yla beraber dünyanın en büyük online pazaryerlerinden biri haline geldi.

Amazon nasıl çalışır?

Amazon’un çalışma prensibi iki farklı şekilde olmakta. Birincisi, Amazon kendi tedarik ettiği ve depoladığı ürünleri kendi ismiyle satışa sunmakta. Bu noktada kullanıcılar ürünleri doğrudan Amazon’dan almaktalar. Bir diğer yöntemde ise şirketler, Amazon üzerinde bir satıcı hesabı açarak kendi mağazalarını oluşturabiliyor ve burada kendi ürünlerini listeleyerek, Amazon’un kullanıcılarına ulaşabiliyorlar.

Amazon’da satıcı hesabı olan kullanıcılar, Amazon’un kendi kargo sistemlerinden yararlanabildikleri gibi, ürünlerini kullanıcılara kendileri de kargolayabiliyor.

Bunun yanı sıra Amazon’da satış yapanlar, Amazon’un kendi reklam özelliklerinden yararlanarak, mağazalarını üst sıralara çıkartmak için çalışmalar da yapabiliyorlar.

Amazon ve benzeri pazar yerleri nelerdir?

Amazon’un çalışma şekline benzerlik gösteren farklı pazaryerleri de bulunuyor. Tüketicilerin sıklıkla tercih ettiği ve alanında ismi en çok duyulmuş olan bu pazaryerlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

BÖLÜM 2

Neden Amazon'da Mağaza Açmalıyım?

Amazon, kullanıcı memnuniyeti ve müşteri hizmetleri konusunda isim yapmış firmalardan biri ve tabii ki dünyanın en büyük online pazaryerlerinden biri olması nedeniyle de güçlü bir firma. Burada bir mağaza açmanız ve ürünlerinizi burada listelemeniz, güçlü bir firmayı arkanıza almanıza yardımcı olacak etkenlerden biri.
 

Neden Amazon Mağazası Açmalıyım?

Amazon, kullanıcı memnuniyeti ve müşteri hizmetleri konusunda isim yapmış firmalardan biri ve tabii ki dünyanın en büyük online pazaryerlerinden biri olması nedeniyle de güçlü bir firma. Burada bir mağaza açmanız ve ürünlerinizi burada listelemeniz, güçlü bir firmayı arkanıza almanıza yardımcı olacak etkenlerden biri.

Türkiye’de hizmet vermeye yeni başlamış olsa da ilerleyen dönemlerde birçok şirket ve kullanıcı Amazon’un fırsatlarından yararlanmaya daha çok başlayacağı için burada kendi mağazanızı açmanız, firmanızın yeni bir kanal üzerinden satış yapmasına imkan tanıyacaktır.

Amazon Mağazası Avantajları

Tüketiciler Amazon’a güvenirler

Amazon’da satış yapmanın en büyük avantajlarından biri, Amazon kullanıcıları, buradan alacakları servisten memnun kalacaklarını ve herhangi bir sorun olması durumunda Amazon’un onlara çözüm sağlayacağını bildikleri için, buradaki ürünlere ve yapacakları alışverişlere güvenirler. Bu da sizin firmanız üzerinden de güvenle alışveriş yapılmasını sağlayacaktır.

Amazon’un gücünden yararlanırsınız

Amazon’un altyapısı, ödeme seçenekleri, kargo alternatifleri ve kullanıcı dostu arayüzü gibi birçok güçlü özelliğinden de yararlanmış olursunuz. Bunun yanı sıra Amazon’un arama motorlarındaki sayfa otoritesi de arama sorgularında mağaza ve ürün sayfalarınız için ekstra bir artı kazandıracaktır.

Geniş bir hedef kitleye ulaşabilirsiniz

Amazon’u kullanan milyonlarca kullanıcı bulunuyor. Türkiye’de henüz çok geniş kitlelere ulaşmamış olsa da zaman içerisinde Amazon’un Türkiye’deki gücü de artmaya başlayacak. Burada mağazanızın olması online alışverişlerde Amazon’u tercih eden hedef kitleye ulaşmanıza yardımcı olur.

Tekrar tekrar satış yapma imkanı

Amazon üzerinde bir mağazanız olduğunda, buradaki hedef kitleye tekrar tekrar ulaşma fırsatı bulabilirsiniz. Ürün sayfalarınızı doğru kurgulayarak, kullanıcıların sorgularına yanıt verecek sayfalarınız olduğunda, bu arama sorguları üzerinden tekrar tekrar satış yapabilir ve marka bilinirliği ya da reklama ihtiyacınız olmayabilir.

Amazon Mağazası Dezavantajları

Ciddi rekabetle baş etmek

Amazon üzerinde birçok farklı satıcı olduğu için bu pazaryerindeki rekabet de bir hayli yüksektir. Benzer ya da aynı ürünleri satan diğer firmaların rekabette önüne çıkabilmek için ekstra reklam çalışmalarına bütçe ayırmanız, müşteri memnuniyetini yüksek tutmanız ve ürünlerle ilgili yorum sayılarınızı artırmanız gerekir. Bu da ciddi bir emek harcamanıza neden olur.

Mağaza bedeli ve komisyon ücretleri

Profesyonel satıcı hesabı açtığınızda aylık belli bir mağaza ücreti ödersiniz. Bunun yanı sıra yaptığınız satışlar sonrasında ürün kategorisine göre Amazon’a farklı oranlarda komisyonlar ödemeniz gerekir. Bu da karlılığınızın düşmesine neden olabilir.

Müşteri ilişkilerini geliştiremezsiniz

Amazon, müşteri ilişkileriyle kendi ilgilendiği ve bu süreci kendi yönettiği için, müşterilerinizle bir ilişki geliştirmeniz ve sonrasında da bu müşterilere retargeting çalışmaları yapmanız çok daha zor olacaktır. Bu da markanız için sadık bir kitle yaratmanızın önüne geçebilecek etkenlerden biri.

Bir marka kimliği oluşturamazsınız

Amazon üzerinde satış yaptığınızda, normal bir satıcı olarak görüneceksiniz ve aynı ürünü sizden daha düşük fiyata satan başka bir satıcı sizden daha fazla satış yapacaktır. Bunun yanı sıra Amazon, sizinle aynı ürünleri satma kararı alırsa aynı zamanda Amazon’un kendisiyle de rekabet etmeye başlayacaksınız. Bu da kendi marka kimliğinizi oluşturmanın önüne geçerek, sadık kitleler yaratmanızı zorlaştıracaktır.

BÖLÜM 3

Amazon Mağaza Açma Süreci

Amazon üzerinde mağaza açmak için öncelikle bir satıcı hesabı açmanız gerekiyor. Satıcı hesabı oluşturduktan sonra ürünlerinizi Amazon üzerinde listelemeye başlayabilirsiniz. Tabii ki satıcı hesabı oluşturabilmek için bazı bilgilerin girişini yapmanız ve bazı belgeleri temin etmeniz gerekiyor.
 

Amazon Mağaza Nasıl Açılır?

Amazon üzerinde mağaza açmak için öncelikle bir satıcı hesabı açmanız gerekiyor. Satıcı hesabı oluşturduktan sonra ürünlerinizi Amazon üzerinde listelemeye başlayabilirsiniz. Tabii ki satıcı hesabı oluşturabilmek için bazı bilgilerin girişini yapmanız ve bazı belgeleri temin etmeniz gerekiyor. Yazımızın devamında satıcı hesabı için gerekli olan belgeleri paylaşıyoruz.

Amazon Mağaza Açmak için Gerekli Belgeler Nelerdir?

Amazon’da satıcı hesabı oluşturmak için aşağıdaki bilgi ve belgelere sahip olmanız gerekiyor:

  • Kredi kartı bilgileri.Satıcı hesap bakiyesinin yeterli olmadığı durumlarda, Amazon satış ücretlerinin tahsil edilmesi için kullanılmaktadır.
  • Telefon numarası: İletişimin sağlanması için gereklidir.
  • Firma kayıt bilgileri: Firmanızı kayıt ettirebilmeniz için, İşletme türünü seçmeli, şirket sicil numarası, Mersis No: ve şirket vergi numarası bilgileriyle beraber, şirket adres bilgileri gereklidir.
  • İrtibatta olunacak kişinin bilgileri: Birincil irtibat kişisinin, kimlik bilgileri, Doğum tarihi ve yeri ile cep telefonu numarası gereklidir.
  • Banka hesap bilgileri: Satışlardan elde edilen gelirin yatırılması için bir TL hesabının girişinin yapılması gerekir.

Amazon Mağazası Ne Kadar Sürede Açılabilir?

Satıcı hesabınızı açtıktan, hesabınızı onayladıktan sonra Amazon üzerinde ürünlerinizi listelemeye başlayabilirsiniz.

Amazonda satış yapmak için mağaza açmak gerekli mi?

Amazon üzerinden satış yapmak için bireysel ya da profesyonel satıcı hesabı açmanız gerekmektedir. Malesef mağaza açmadan satış yapma şansınız bulunmamaktadır. Diğer bölümleri okuyarak, mağaza açma sürecini ve gerekli evrak ve belgeleri okuyabilirsiniz.

Amazon Mağaza Açmak - Amazon Dükkan Açmak

Amazon’da Mağaza Açmak Ücretli Mi?

Amazon’da profesyonel satıcı mağazalarının aylık ücreti 99 TL olarak belirtilmiştir. Bu aylık mağaza bedellerinin yanı sıra satış başına farklı kategorilerde komisyon kesintileri de yapılmakta. Komisyon oranlarını yazının devamında bulabilirsiniz.

Amazon Mağaza Fiyatları - Ürün Listeleme

Amazon’da ürün listeme işlemleri için herhangi bir ücret ödenmiyor. Mağaza sahipleri, Amazonda satıcı hesaplarını açtıklarında Profesyonel Satıcı modelindeki aylık ücreti ve satış sonrasındaki komisyon bedellerini ödemekle yükümlüler.

Amazon Komisyon Oranları

Amazon Türkiye üzerinde şu an 15 farklı kategoride ürün satışı yapılabiliyor. Bu ürün kategorilerindeki komisyon oranları ise şu şekilde:

  • Fotoğraf Makinesi %6
  • Cep Telefonları %6
  • Bilgisayar %6
  • Elektronik Ürünler %6
  • Elektronik Aksesuarlar %10
  • Kişisel Bakım Aletleri %10
  • Ev Gereçleri ve Dekorasyon %10
  • Ev ve Mutfak Ürünleri %10
  • Oyuncak ve Oyunlar %10
  • Kitap %10
  • Bebek Ürünleri (Kıyafet hariç) %10
  • Ofis Ürünleri %10
  • Spor %10

Ürün komisyon oranlarıyla ilgili güncel bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Amazon satış yapmak isteyen mağazalar için belirli dönemlerde kategori komisyon oranlarını güncelleyebilmektedir.

BÖLÜM 4

Amazon Mağaza Vergi Süreci ve Faturalandırma

Amazon üzerinde mağaza açarak satış yaptığınızda, TC vergi sistemi ve uygulamaları gereğince vergi ödeme yükümlülüğünüz olacaktır. İnternet üzerinden yapılan satışlar vergilendirildiği gibi, burada bir şirket olarak yer aldığınız için satış yaptığınız ürünler ve kestiğiniz faturalar üzerinden vergi ödemekle yükümlü olursunuz.
 

Amazon Mağaza Vergi Süreci

Amazon üzerinde mağaza açarak satış yaptığınızda, TC vergi sistemi ve uygulamaları gereğince vergi ödeme yükümlülüğünüz olacaktır. İnternet üzerinden yapılan satışlar vergilendirildiği gibi, burada bir şirket olarak yer aldığınız için satış yaptığınız ürünler ve kestiğiniz faturalar üzerinden vergi ödemekle yükümlü olursunuz.

Amazon Mağaza Faturalandırma

Amazon’da satış yaptığınızda, Amazon 14 günlük periyotlarlar hesabınıza satışlarınızdan elde edilen ödemeleri yatırarak, bu ödemeleri size fatura etmektedir. Satıcı hesabınız üzerinden bu faturaların takibini yapabilirsiniz.

BÖLÜM 5

Amazon Mağaza Yönetimi

Amazon üzerinde mağaza açtığınızda ürünlerinizi burada listelemeniz tek başına yeterli olmayacaktır. Bu nedenle de dijital pazarlama ve SEO çalışmalarına yatırım yapmanız, ürünlerinizin görünürlüğünü artırarak, satışlarınızı artırmanıza yardımcı olur.
 

Dijital Pazarlama ve SEO

Amazon üzerinde mağaza açtığınızda ürünlerinizi burada listelemeniz tek başına yeterli olmayacaktır. Bu nedenle de dijital pazarlama ve SEO çalışmalarına yatırım yapmanız, ürünlerinizin görünürlüğünü artırarak, satışlarınızı artırmanıza yardımcı olur.

Amazon reklamları: Amazon’un kendi platformu içerisinde ürünleri öne çıkartmanızı sağlayan PPC reklam modelleri bulunuyor. Bu reklam modellerinden yararlanarak, rekabetten öne çıkabilir; kullanıcıların arama sorgularında ürünlerinizin daha üst sıralarda görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.

Adwords çalışmaları: Adwords reklam kampanyaları oluşturarak, Google üzerinden Amazon mağazanız üzerindeki ürünlerin sayfalarına reklamlar verebilirsiniz. Bu reklamlar sayesinde Amazon’daki ürünlerinizin görünürlüğünü artırarak, bu kampanyalarla satışlarınızı artırabilirsiniz.

Sosyal medya çalışmaları: Adwords kampanyalarında olduğu gibi sosyal mecralardaki hesaplarınız üzerinden de bu mecralara özel reklam kampanyaları oluşturarak, buradaki kullanıcıları Amazon’daki mağazanıza yönlendirecek reklam çalışmaları yapabilirsiniz.

SEO çalışmaları: Amazon’a yüklediğiniz ürünlerin arama sorgularına daha iyi yanıt verebilmesini sağlamak için ürün sayfalarınızda temel SEO çalışmaları yapmanız faydalı olacaktır.

  • Ürün sayfa başlığında anahtar kelimeleri geçirmek, ürünün adı, modeli, rengi ve boyutu gibi detayları paylaşmanız faydalı olacaktır.
  • Ürün açıklamalarını orijinal bir şekilde hazırlamanız ve teknik detaylarla, kullanıcılara mümkün olduğunca fazla bilgi vermeniz hem alıcıların satın alma kararlarını etkiler, hem de sayfanızın değerini artırır.
  • Kaliteli ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar kullanmanız, ürün açıklamalarında ek fotoğraflara yer vermeniz ve varsa ürünle ilgili videoları bu sayfalara eklemeniz sayfanızın değerini daha da artırmanıza yardımcı olur.

IdeaSoft Amazon Entegrasyonu

IdeaSoft müşterileri Amazon üzerinde mağaza açmak istediklerinde IdeaSoft API ile Amazon entegrasyonunu gerçekleştirebilir ve e-ticaret sitelerindeki ürünleri kolay ve hızlı bir şekilde Amazon’daki mağazalarında listeleyebilirler.

Bu entegrasyon sayesinde, dilediğiniz ürünleri listeleyebilir, bu ürünleri ilgili kategorilerle eşleyebilir ve stok ve ürün güncelleme işlemlerinizi otomatik olarak gerçekleştirerek Amazon mağazanızı dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz. İdeasoft Amazon entegrasyonu hakkında bilgi almak ve başvuruda bulunmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

BÖLÜM 6

Amazonda Satış Yapmak için E-ticaret Altyapısı Seçimi

Amazonda satış yapmak için doğru bir e-ticaret altyapısı seçmeli ve tam entegre olarak çalışmayı tercih etmelisiniz. Ürünlerin otomatik aktarımı ve doğru stok miktarlarının Amazon mağazanıza aktarılması en önemli konuların başında gelir.
 

Sadece Amazon üzerinde ya da diğer pazaryerlerinde bir mağaza açmak, işinizi büyütmek ve isminizi duyurmak için tek başına yeterli değildir. Amazon gibi pazaryerlerinde bir marka yaratmanız mümkün olmadığı gibi sadık müşteri kitleleri de edinmeniz bir hayli zordur. Bu nedenle de kendi markanızı yaratarak işinizi büyütebilmek için kendi e-ticaret sitenizi açmanız oldukça faydalıdır.

Kendi e-ticaret sitenizi açarken de yararlanabileceğiniz yollardan biri hazır e-ticaret altyapı paketlerinden birinden yararlanmaktır. Bu hazır paketler, web sitenizin altyapısını size sunarak, ürünlerinizi siteniz üzerinde listeleyerek, hızlı bir şekilde online satışlara başlamanıza yardımcı olur. Tabii ki birçok farklı e-ticaret paketi bulunuyor ve size en iyi çözümü ve hizmeti sunacak paketi bulabilmek için de bir takım konulara dikkat etmeniz gerekiyor. E-ticaret paketi seçerken şu konulara özellikle dikkat etmeniz de yarar var:

Ürün ve envanter yönetim araçları: E-ticaret siteniz üzerindeki ürünlerinizi rahat bir şekilde yönetebilmeli, ürün güncellemeleri yapabilmeleri, fiyatlarınızı kontrol edebilmeli ve farklı kategoriler altında ürünlerinizi etkili bir şekilde dağıtarak, kullanıcıların rahat bir şekilde ürünlerinize ulaşmalarını sağlamanız gerekir. Bu nedenle de seçtiğiniz pakette ürün yönetim araçları oldukça önemlidir.

Online pazaryerleriyle uyumluluk: Farklı bir satış kanalı yaratmak için online pazaryerlerinde de mağaza açmak istediğinizde seçtiğiniz e-ticaret altyapı paketinin bu entegrasyonları sağlaması gerekir. Böylelikle daha kolay ve hızlı bir şekilde bu mecralar üzerinde ürünlerinizi listeleyerek satışa çıkartabilirsiniz.

SEO uyumluluğunun bulunması: Seçtiğiniz altyapı aynı zamanda arama motorlarında da iyi bir performans göstermeli ve size SEO çalışmalarında kolaylık sağlayacak bir takım araçlar sunmalı. Böylelikle sitenize organik olarak daha fazla trafik çekerek, satışlarınızı artırabilirsiniz.

Blog ve e-posta yönetim araçları: E-ticaret sitenizde blog ve e-posta pazarlama çalışmaları yapabilmek için altyapınızın bu sistemleri de destekliyor olması gerekir. Bu uyumluluğun olmaması, müşterilerinize ya da hedef kitlenize ulaşmak için gerekli içerik ve e-posta pazarlama çalışmaları yapamamanıza neden olur.

Kargo yönetim araçları: Altyapı paketinizin kargo yönetimini de kolaylaştırması gerekir. Siteniz üzerinden siparişleri görüntüleyerek, hangi ürünlerin hangi müşterilere gittiğini ve kargo sürecini takip edebilmelisiniz. Bunun yanı sıra altyapı sistemini sağlayacı firmanın kargo firmalarıyla anlaşması olması, daha uygun ücretlerle kargo gönderimi yapmanıza fırsat vereceği için maliyetlerinizin düşmesine de yardımcı olur.

Alternatif ödeme sistemlerinin olması: İnternet üzerinde en yaygın olarak kullanılan ödeme sistemi kredi kartı olsa da e-ticaret siteniz üzerinde farklı ödeme sistemi alternatiflerinin olması, genelin dışında kalan ve farklı çözümler arayan kişilerin de sitenizden alışveriş yapmalarına yardımcı olur. Seçtiğiniz altyapı paketinin farklı ödeme alternatiflerini desteklediğinden ve size farklı bankaların Sanal POS çözümlerini sunduğundan emin olun.

Müşteri destek hizmetleri: Seçtiğiniz altyapı sağlayıcı firmanın size gerekli tüm konularda hızlı bir şekilde müşteri desteği sunacağından da emin olmalısınız. Sitenizle ilgili yaşanan bir takım problemlerde bu sağlayıcı firmaya ulaşabilmeli ve sorunlarınıza çözüm bulabilmelisiniz.

Raporlama ve verilerin istatistiksel takibi: E-ticaret siteniz üzerinde gerçekleşen faaliyetleri yakından takip edebilmeniz de gerekir. E-ticaret paketinizin size site trafiği, site ziyaretçileri, satışlarla ilgili veriler gibi farklı istatistiksel verileri raporlayabilme özelliğinin de olması işinizi daha iyi takip etmenize yardımcı olur.

Sosyal medya uyumluluğu: Sosyal medya pazarlama çalışmaları yapmak ve siteniz üzerinde sosyal medya hesaplarınızı göstererek, ziyaretçileri bu hesaplarınıza çekebilmek için seçtiğiniz altyapının sosyal medya entegrasyonlarının olması da önemli bir detaydır. Bu entegrasyonların olması sayesinde Facebook Mağazası açabilir ya da Instagram üzerinden satış yaparak kendinize yeni bir satış kanalı oluşturabilirsiniz.

BÖLÜM 7

Neden Ideasoft'u Tercih Etmeliyim?

IdeaSoft Türkiye'de en yaygın şekilde kullanılan lider e-ticaret altyapı sağlayıcısıdır. 6000'den fazla firma tarafından kullanılan profesyonel e-ticaret çözümleriyle siz de işinizi e-ticaret'e taşıyabilir, entegre altyapıları ile Amazonda satış yapmak için adım atabilirsiniz.
IdeaSoft e-ticaret paketleri ile amazonda satış yapmak için adım atın.
 

7000+ Mutlu Müşteriyle Pazar Liderliği

IdeaSoft olarak, sayısı 7000’i geçen mutlu müşterimize hizmet vermekteyiz. Müşterilerimize, Türkiye’de bir ilk olan Rakip SEO analizi ve SEO analiz Modülü, sadece İdeasoft’a özel anında Sanal POS, Abonelik modülü ve indirimli kargo anlaşmaları gibi avantajlar sunmanın yanı sıra ürün / kategori / marka yönetimi, iyzico, iPara, hepsipay, PayU, ParamPOS gibi online ödeme sistem sağlayıcılarının sistemlerini kullanma, Amazon gibi online pazaryeri entegrasyonları, online fatura yönetimi, Facebook ve Instagram’da mağaza açma modülleri ve çok daha fazla özelliği de sağlamaktayız.

IdeaSoft’un müşterileri arasında Bosch, Siemens, Acıbadem, Doğuş, Bellona, Koleksiyon, Dagi, Ttec, Eti, Türk Kızılayı, Ofçay, CanBeb, Puma gibi Türkiye’de kendi sektörünün öncüsü olan firmalar da yer almakta.

BÖLÜM 8

Nereden nasıl başlamalıyım?

İşinizi internete taşımak, kendi şirketinizi kurarak internet üzerinden satışlara başlamak ya da online pazaryerlerinde bir mağaza açarak kendi ürünlerinizi satmak istiyorsanız, IdeaSoft e-ticaret altyapı paketleri ile ihtiyacınıza uygun bir paket seçebilir, internet mağazanızı hızlı ve kolay bir şekilde kurabilirsiniz.
IdeaSoft e-ticaret paketleri
 

 

Uzman E-ticaret Danışma Hattı’mızı 0850 304 0 346 telefon numarasından arayarak, satış öncesi ve sonrası hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz ve paketlerimiz hakkında sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

ÜCRETSİZ BİLGİ FORMU