Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/egobilisim.com/httpdocs/_class/fonksiyon.php(1) : eval()'d code on line 638
Alibaba aliexpress satış yapmak rehberi 2020
Telefon
WhatsApp
Alibaba Aliexpress Satış Yapmak Rehberi 2020
Alibaba Aliexpress Satış Yapmak Rehberi 2020

Aliexpress Satış Yapmak | Alibaba Satış Yapmak Rehberi

Bir şirketiniz bulunuyorsa Alibaba üzerinde kendi mağazanızı açarak, ürünlerinizi burada listeleyebilir ve satışa çıkartabilirsiniz. Dünya’daki en büyük sanal pazaryerlerinden biri olan Alibaba’da mağaza açmak için bir takım gereklilikler bulunuyor. Bu gereklilikleri; Alibaba mağaza gerekli evrakları / Alibaba mağaza evrakları, Alibaba mağaza açma şartları, mağazanızın başarılı olabilmesi için yapmanız gerekenleri, Alibaba mağazası haricinde neden kendi e-ticaret sitenizin olması gerektiğini ve e-ticaret sitenizi kurmak için e-ticaret altyapı paketi seçimlerinde dikkat etmeniz gerekenleri de bu rehberimizde detaylı bir şekilde ele alıyoruz.

Alibaba’nın Çin ve dünya e-ticaret sektörünün büyümesinde önemli bir rol oynaması nedeniyle de birçok firma Alibaba ve Alibaba’nın alt grupları üzerinde mağaza açmak istiyor. Alibaba’da mağaza açmak ve ürün satışı yapmak / aliexpress ürün satmak yani aliexpress satış yapmak için bazı kriterleri ve işlemleri yerine getirmeniz gerekiyor. 200’den fazla ülkeye ulaşan Alibaba Group ile dünyanın herhangi bir yerine satış yapma imkanınız olur.

alibaba.com ve aliexpress.com, Alibaba Group’un alt şirketleri arasında yer alıyor ve her iksinde de yer alarak dünya genelinde satış yapabilirsiniz. Alibaba mağaza açma konusunda ihtiyacınız olan bilgileri de bu rehberimizde bulabilirsiniz.

BÖLÜMLER

Alibaba HakkındaBÖLÜM 1Alibaba Hakkında
Neden Alibaba'da Mağaza Açmalıyım?BÖLÜM 2Neden Alibaba'da Mağaza Açmalıyım?
Alibaba Mağaza Açma SüreciBÖLÜM 3Alibaba Mağaza Açma Süreci
Alibaba Komisyon OranlarıBÖLÜM 4Alibaba Komisyon Oranları
Alibaba Mağaza Vergi Süreci ve FaturalandırmaBÖLÜM 5Alibaba Mağaza Vergi Süreci ve Faturalandırma
Alibaba Mağaza YönetimiBÖLÜM 6Alibaba Mağaza Yönetimi
Alibaba Mağaza için e ticaret Altyapı SeçimiBÖLÜM 7Alibaba Mağaza için e ticaret Altyapı Seçimi
Neden Ideasoft'u Tercih Etmeliyim?BÖLÜM 8Neden Ideasoft'u Tercih Etmeliyim?
Nereden nasıl başlamalıyım?BÖLÜM 9Nereden nasıl başlamalıyım?
BÖLÜM 1

Alibaba Hakkında

Alibaba, Çin’in en büyük e-ticaret sitesi olmasının yanı sıra dünyada da Amazon’la beraber ismi anılan büyük şirketlerden biri oldu. 1999 yılında Çin’de kurulan Alibaba, ilk olarak sanal pazaryeri olarak işe başladıktan sonra, yıllar içerisinde alt bölümlere ayrılarak iş modellerine göre farklı siteler üzerinden devam etmeye başladı.
 

Alibaba nedir?

1999 yılında Çin’de kurulan Alibaba, ilk olarak sanal pazaryeri olarak işe başladıktan sonra, yıllar içerisinde alt bölümlere ayrılarak iş modellerine göre farklı siteler üzerinden devam etmeye başladı. Alibaba, Çin’in en büyük e-ticaret sitesi olmasının yanı sıra dünyada da Amazon’la beraber ismi anılan büyük şirketlerden biri oldu.

Alibaba nasıl çalışır?

Firmalar, Alibaba ya da Aliexpress üzerinde kendi mağazalarını açarak, dünya geneline ürünlerini toptan olarak B2B firmalarına satabilecekleri gibi, doğrudan tüketicilere satış yapabilmekteler.

Alibaba’da satış yapmak / Aliexpress satış yapmak için bir mağaza açmanız ve ürünlerinizi burada listelemeniz gerekmekte. Alibaba mağazası açma ve ürün listelemele ile ilgili detayları da yazının devamında ele alacağız.

Alibaba ve Aliexpress arasındaki farklar neler?

Alibaba ve Aliexpress iki farklı platform ve ikisinin de iş modeli farklıdır. Alibaba, B2B özelinde belli bir minimum alt satın alma limitinin olduğu ve şirketlere yönelik bir platformdur. Burada tüketiciye yönelik satış yapılmamaktadır.

Aliexpress ise B2C özelindedir ve belli bir alt satın alma limiti olmadan doğrudan tüketicilere satış odağındadır. Bu sebeple de mağazanızı açarken, tüketicilere yönelik mi yoksa şirketlere yönelik mi satış yapacağınızı belirlemeniz, mağaza açacağınız platformu seçerken önemlidir.

Alibaba ve benzeri pazar yerleri nelerdir?

Alibaba benzeri şekilde çalışan daha farklı pazaryerleri de mevcut. İnternet üzerinde tüketicilerin sıklıkla tercih ettiği ve popüler olan diğer sanal pazaryerlerini şöyle listeleyebiliriz.

BÖLÜM 2

Neden Alibaba'da Mağaza Açmalıyım?

Alibaba, dünya genelinde 200 farklı ülkeye ulaşabildiği için Alibaba’da da mağaza açmak, yurtdışına satış yapmak isteyenler için oldukça etkili bir seçenek. Farklı ülkelere toptan ya da perakende satış odaklı bir strateji belirlediğinizde Alibaba’da mağaza açma fikrini düşünebilirsiniz.
 

Neden Alibaba Mağazası Açmalıyım?

Alibaba, dünya genelinde 200 farklı ülkeye ulaşabildiği için Alibaba’da da mağaza açmak, yurtdışına satış yapmak isteyenler için oldukça etkili bir seçenek. Farklı ülkelere toptan (aliexpress toptan, alibaba toptan) ya da perakende satış odaklı bir strateji belirlediğinizde Alibaba’da mağaza açma fikrini düşünebilirsiniz.

Eğer bir üreticiyseniz ve toptan satış yapmak istiyorsanız, Alibaba üzerinde bir mağaza açarak ilerleyebilirsiniz. Eğer yurtdışına perakende satış yapmak istiyorsanız; bu durumda da Aliexpress mağazası açmanız daha uygun olacaktır.

“Alibaba

Alibaba Mağazası Avantajları

Yurtdışı satışlar için ilk adımı atmış olursunuz: Yurtdışına açılmak isteyenler için Alibaba iyi bir fırsat sunduğu için önemlidir. Yurtdışına satış yapmak ve bu kulvarda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenmek ve yurtdışı satış için nasıl stratejiler geliştirmeniz gerektiği konusunda da size yardımcı olur.

Yurtdışı için hedef pazar arayışınız azalır: Yurtdışı satışlarında pazar araştırmaları yapmak ve müşteri hedef kitleleri bulmanız gerekir. Bunun için de ciddi araştırmalar yaparak, açılmak istediğiniz pazarlar hakkında bilgi toplamanız gerekir. Ancak bu arayış ve araştırma sürecini azaltmak için Alibaba üzerinde mağaza açmayı deneyebilirsiniz. Böylelikle Alibaba’nın ulaştığı ülkelere ulaşabilir ve ürünlerinizi bu şekilde satmayı deneyebilirsiniz. Buradaki talepleri ve satışları inceleyerek hangi ülkelerden daha fazla talep olduğunu görerek stratejilerinizi geliştirebilirsiniz.

Alibaba’nın hedef kitlesine ulaşabilirsiniz: Yeni bir hedef kitle yaratma ihtiyacı duymadan Alibaba’nın kendi hedef kitlesine ulaşma şansınız olur. Bu da satış yapmak için sıfırdan bir kitle yaratmanızı gerektirmez. Dünyanın farklı ülkelerinden Alibaba’yı ziyaret eden milyonlarca kullanıcıya ulaşabilirsiniz.

Alibaba Mağazası Dezavantajları

Rekabet yoğundur: Dünyanın en büyük iki e-ticaret sitesinden biri olması nedeniyle Alibaba’da ciddi bir rekabet vardır. Dünyanın birçok ülkesinden firma burada mağaza açtığı için satış yapabilmek için bu firmalarla da yarışmanız ve doğru pazarlama stratejilerini belirlemeniz gerekir.

Komisyon ve mağaza açma ücretleri: Diğer sanal pazaryerlerinde olduğu gibi Alibaba üzerinde de mağaza açma ve komisyon bedelleri vardır. Bu ücretler kendi satış karlarınızdan düşeceği için fiyat stratejilerinizi belirlemeniz ve rekabetle yarışacak çalışmalar yapmanız gerekir.

Kendi markanızı yaratamazsınız: Özellikle kendi ürünlerinizi üretiyor ve bir marka yaratmak istiyorsanız, Alibaba’da bunu yapmanız bir hayli zordur. Birçok firma burada yer olduğu ve tüketiciler bir marka yerine belli bir ürün aradıkları için, ürünlerinizde bir marka değeri yaratmanız bir hayli zor olur.

BÖLÜM 3

Alibaba Mağaza Açma Süreci

Alibaba ya da Aliexpress üzerinde mağaza açmak için öncelikle bu platformlarda bir kullanıcı hesabı açmanız gerekiyor. Kullanıcı hesabı haricinde doğrudan satıcı hesabı da oluşturabilirsiniz.
 

Alibaba Mağaza Nasıl Açılır?

Alibaba ya da Aliexpress üzerinde mağaza açmak için öncelikle bu platformlarda bir kullanıcı hesabı açmanız gerekiyor. Kullanıcı hesabı haricinde doğrudan satıcı hesabı da oluşturabilirsiniz. Hesabınızı açarken bir e-posta hesabı girişi yapmalısınız ve sonrasında da bu e-posta hesabına gelen onay mailindeki linke tıklayıp, hesabınızı onaylamanız gerekiyor.

Alibaba Mağaza Açmak için Gerekli Belgeler Nelerdir?

Alibaba satıcı hesabı açarken, e-posta hesabının yanı sıra girmeniz gereken bilgiler arasında güvenli bir şifre, telefon numarası, ad ve soyad bilgileri, kredi kartı ve adres bilgileri yer alıyor.

Girdiğiniz mobil telefon numarası bilgilerine, bir onay kodu gelecek. Bu kodu site üzerindeki ilgili bölüme girmeniz gerekiyor. Onay kodunun girişini yaptıktan sonra hesabınızı onaylamış oluyorsunuz ve böylelikle de satıcı hesabınız açılmış oluyor.

Alibaba Mağazası Ne Kadar Sürede Açılabilir?

Üyelik için gerekli bilgilerin girişlerini yaptıktan ve mobil telefonunuza gelen onay kodunun girişini yaptıktan sonra hesabınız açılmış olacak.

Alibaba'da Mağaza Açmadan Satış Yapılır Mı?

Alibaba’da bir hesap açtığınızda 50 ürüne kadar satış yapabilirsiniz ve herhangi bir ücret ödemezsiniz. Ancak daha fazla ürün listelemek isterseniz bu durumda satıcı hesabı açmanız gerekir.

Alibaba’da Mağaza Açmak Ücretli Mi?

Kullanıcı hesabı üzerinden satış yapmayı planlarsanız bu hesapları ücretsiz bir şekilde açabilirsiniz. Ancak bu hesaplar üzerinden satış yaparken bir takım dezavantajlarla yüzleşmeniz gerekir. Bu hesaplarda ürünlerinizi üst sıralarda çıkartmanız bir hayli zordur; bu sebeple de ürünlerinizi satmakta zorlanabilirsiniz.

Gold Üyelik ile açtığınız satıcı hesabı ise size bazı avantajlarla gelmekte. Bu üyeliğin yıllık ücreti 600 dolardır. Bu ücreti ödediğinizde Alibaba’nın sunduğu bazı fırsatlardan da yararlanabiliyorsunuz. Ürünlerinizi ön sıralarda çıkartmanın yanı sıra ürünlerinizi daha rahat satmanıza yardımcı olacak avantajlardan da yararlanabiliyorsunuz.

Alibaba’da Kargolama ve Gümrük İşlemleri

Alibaba üzerinde yaptığınız satışlarda yurtdışına güvenilir kargo firmalarıyla ürünlerinizi göndermeniz gerekir. Yurtdışına yapılan kargo gönderimlerinde, kargo ücretleri size ya da ürünü satın alan kişiye aittir. Bu satış politikanıza göre değişiklik gösterecektir.

Kargo ücretleri konusunda da her firmanın farklı bir fiyat listesi vardır ve bu fiyatlar, ürünlerin ağırlık ve boyutlarına göre değişiklik gösterebilir. Bu sebeple de çalışacağınız kargo firmasından bu fiyat listelerini temin etmeniz gerekir.

Gümrük süreçlerinde de, yine her ülkenin kendine yas gümrük yasaları ve vergileri vardır. Bu durumda da sorumluluk sizden çıkmaktadır. Bazı ülkelerde bu vergiler çok az ya da yüksek olabilmekte. Bunun yanı sıra gümrük süreçleri bazı ülkelerde daha zor olabiliyor. Bu süreçleri araştırarak sadece belli ülkelere ürün gönderimleri de yapmayı düşünebilirsiniz.

BÖLÜM 4

Alibaba Komisyon Oranları

Alibaba ya da Aliexpress üzerinden yapılan satışlarda Alibaba, yapılan satış başına yüzde 30’luk bir komisyon oranı talep etmekte.
 

Alibaba ya da Aliexpress üzerinden yapılan satışlarda Alibaba, yapılan satış başına yüzde 30’luk bir komisyon oranı talep etmekte.

BÖLÜM 5

Alibaba Mağaza Vergi Süreci ve Faturalandırma

Alibaba üzerinde mağaza açarak satış yaptığınızda, TC vergi sistemi ve uygulamaları gereğince vergi ödeme yükümlülüğünüz olur. İnternet üzerinden yapılan satışlar vergilendirildiği gibi, burada bir şirket olarak yer aldığınız için satış yaptığınız ürünler ve kestiğiniz faturalar üzerinden vergi ödemekle yükümlü olursunuz.
 

Alibaba Mağaza Vergi Süreci

Alibaba üzerinde mağaza açarak satış yaptığınızda, TC vergi sistemi ve uygulamaları gereğince vergi ödeme yükümlülüğünüz olur. İnternet üzerinden yapılan satışlar vergilendirildiği gibi, burada bir şirket olarak yer aldığınız için satış yaptığınız ürünler ve kestiğiniz faturalar üzerinden vergi ödemekle yükümlü olursunuz.

Alibaba Mağaza Faturalandırma

Fatura işlemlerinde de sattığınız ürün başına ya da toptan ürünlerde de yaptığınız toplu satış başına fatura kesimini yapmanız ve alıcı kişi ya da firmaya bu faturaları göndermeniz gerekmekte.

BÖLÜM 6

Alibaba Mağaza Yönetimi

Alibaba üzerinde satışlarınızı artırmak için bazı dijital pazarlama ve SEO çalışmalarına yatırım yapmanız gerekiyor. Bu çalışmalar, ürünlerinizin daha fazla satılmasında size yardımcı olacaktır.
 

Dijital Pazarlama ve SEO

Alibaba üzerinde satışlarınızı artırmak için bazı dijital pazarlama ve SEO çalışmalarına yatırım yapmanız gerekiyor. Bu çalışmalar, ürünlerinizin daha fazla satılmasında size yardımcı olacaktır.

Alibaba reklamları:

Mağazanızı ön plana çıkartmak ve ürünlerinizin daha fazla görüntülenmesini sağlamak için Alibaba reklamlarından yararlanabilirsiniz. Alibaba’nın kendi platformu üzerindeki reklam seçeneklerini inceleyerek, mağazanızı ve ürünlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

SEO çalışmaları: Alibaba’da satış yaparken SEO çalışmalarına önem vermeniz bir hayli önemli. Alibaba’nın kendi içerisindeki arama motoru ve ürün listeleme algoritmaları oldukça kapsamlı çalıştığı için mağazanızı öne çıkartmak için mağazanız ve ürünleriniz özelinde SEO çalışmaları yapmalısınız. Ürünle ilgili önemli bilgileri (renk, model ve marka bilgileri) ürün başlığında geçirmelisiniz. Bunun yanı sıra ürün açıklama bölümlerini detaylandırarak, bu bilgileri ürün açıklamalarında da geçirmeniz bir hayli önemli. Sayfanın değerini artırmak ve daha iyi indekslenmesini sağlamak için açıklama sayfalarınızı detaylandırmanız gerekiyor.

Ürün sayfalarında doğru anahtar kelimeleri kullanmak, açıklamalarınızda teknik özelliklerin yanı sıra ürünün sağladığı faydaları belirtmek bu sayfaların kalitesini artıracaktır. Bunun yanı sıra ürünle ilgili kaliteli ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar kullanmanız da kullanıcıların bu ürünler hakkında daha fazla bilgi almasını sağlayacaktır.

Alibaba üzerindeki alışverişlerde tüketiciler güven sorunu yaşadığı için ürün sayfalarınızda güven unsurunu artıracak içerikler eklemeniz ve markanızın güvenilir olduğunu da onlara göstermelisiniz.

Adwords kampanyaları: Google üzerindeki arama sorgularından da Alibaba mağazanıza trafik sağlamak için Adwords kampanyaları oluşturabilirsiniz. Bu kampanyalarda ilgili ülkeleri ve anahtar kelimeleri seçerek arama sorgularına yanıt verebilecek kampanyaları deneyebilirsiniz.

BÖLÜM 7

Alibaba Mağaza için e ticaret Altyapı Seçimi

İnternet üzerinden satış yaparken kendinize ait bir e-ticaret sitenizin olmasının birçok farklı avantajı vardır. Kendi e-ticaret siteniz sayesinde daha güçlü bir marka yaratarak, tüketicilerin sizi daha iyi tanımalarını ve markanıza daha fazla güvenmelerini sağlayabilirsiniz.
 

İnternet üzerinden satış yaparken kendinize ait bir e-ticaret sitenizin olmasının birçok farklı avantajı vardır. Kendi e-ticaret siteniz sayesinde daha güçlü bir marka yaratarak, tüketicilerin sizi daha iyi tanımalarını ve markanıza daha fazla güvenmelerini sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra kendi e-ticaret siteniz üzerinde dilediğiniz gibi fiyat politikaları izleyebilir, istediğiniz kampanyaları düzenleyebilir, farklı mecralar üzerindeki reklamlarınızı kendi sitenize yönlendirebilir ve içerik pazarlama yaparak, e-ticaret sitenizin bilinirliğini artırabilirsiniz.

Bir e-ticaret sitesi kurmak için e-ticaret altyapı paketlerini tercih etmeniz de doğru bir yaklaşım olacaktır. Daha önce site tasarımı yapmadıysanız ve bu konuda belli bir tecrübeniz bulunmuyorsa, e-ticaret paketlerinden yararlanarak, kendi e-ticaret sitenizi kurabilir ve arkaplandaki teknik işlerle ilgilenmeden sadece işinizi yönetmeye ve satış yapmaya odaklanabilirsiniz.

Bu noktada doğru e-ticaret paketini seçmek de bir hayli önemli bir konu oluyor. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasının yanı sıra müşteri desteğiyle de her konuda size yardımcı olabilecek bir altyapı seçmeniz, işinizi daha güvenli ve kolay bir şekilde yönetmenize yardımcı olur. E-ticaret altyapı paketi seçerken şu konulara özellikle dikkat etmeniz de fayda var:

SEO araçları ve arama motorlarına uyumlulukTercih ettiğiniz altyapı paketi size farklı SEO araçları sunabiliyor olmalı. Böylelikle anahtar kelime seçimlerinde ve sayfalar üzerindeki SEO çalışmalarında bu araçlardan yararlanarak, sayfalarınızın performansını ve değerini artırabilirsiniz. Sitenizin Google uyumluluğunun olmaması, organik olarak kullanıcılara ulaşamamanıza neden olur. Bu sebeple de SEO araçları, altyapı paketlerindeki önemli detaylardan biridir.

Raporlama özellikleri: Siteniz üzerinde gerçekleşen tüm faaliyetleri (satışları, site ziyaretçileri, aylık trafik vb.) altyapı paketinizin size sunması gerekir. Bu verilerin analizi yaparak işinizi daha iyi bir noktaya getirebileceğiniz için, seçtiğiniz altyapı paketindeki raporlama özelliklerine de özellikle bakmanız gerekir.

Ödemeler için alternatif çözümler: Ödeme sistemleri de e-ticarette önemli bir detaydır. Siteniz üzerinde farklı ödeme sistemi çözümlerinin olması, farklı yöntemlerle ödeme yapmak isteyen kullanıcıların rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesini sağlar. Bunun yanı sıra farklı bankalarla anlaşmalarınızın olması, kredi kartlarındaki Sanal POS çözümleri sunmanızı da kolaylaştırır. Seçtiğiniz altyapı paketinin size farklı ödeme alternatifleri sunuyor olduğundan emin olmalısınız.

Kargo yönetimi: Ürün yönetimiyle beraber ürünlerinizi kargoya gönderdikten sonra kargo takiplerini yapabilmeniz de önemlidir. Kargo takip modülü, yaptığınız işi kolaylaştırdığı gibi siparişlerinizin de doğru adreslere ulaşmasını sağlar.

Sanal pazaryerleriyle uyumlulukSanal pazaryerleri, e-ticaret firmaları için ekstra bir satış kanalı olduğu için, seçeceğiniz paketin bu platformlarla entegrasyonların olması size artı bir değer katacaktır. Bu entegrasyonlar sayesinde, pazaryerlerinde mağaza açtıktan sonra tek tek ürün girişleri yapmadan, e-ticaret sitenizdeki dilediğiniz ürünleri otomatik bir şekilde, kolayca bu pazaryeri mağazalarınıza ekleyerek, ürünlerinizi bu mecralarda listelemeye başlayabilirsiniz.

Müşteri destek servisleri: Seçtiğiniz altyapı paketi sağlayıcısının size iyi bir kalitede müşteri desteği de sunuyor olması gerekir. Altyapının kurulumu sonrasında da ihtiyacınız olan konularda size çözümler sunuyor olması, daha kaliteli bir hizmet almanın yanı sıra yaptığınız işin kalitesinin de artmasını sağlar. Altyapı sağlayıcı firmayı seçerken, hangi konularda müşteri desteği alabildiğinizi de iyi bir şekilde incelemeniz gerekir.

Ürün ve kategori yönetimiE-ticaret sitenizdeki en önemli konulardan biri de sitenizdeki ürünleri ve kategorileri doğru bir şekilde yönetebilmenizdir. E-ticaret paketinizde bulunması gereken özelliklerden biri de ürün ve envanter yönetimi olmalı. Böylelikle sitenizdeki ürünleri dilediğiniz zaman güncelleyebilir, yeni ürün girişleri yapabilir, stok durumlarını kontrol edebilir, yeni kategoriler oluşturarak, siteniz üzerinde ürünlerinizi daha iyi bir şekilde sergileyebilirsiniz.

Sosyal medya uyumluluğu: Sitenizin sosyal medya platformlarla uyumlu olması da bir diğer önemli kriterdir. Sosyal mecralar pazarlama ve tüketicilere ulaşma konusunda önemli bir yere sahip olduğu için sitenizin de sosyal ağlarla uyumlu olması gerekir. Sosyal medya entegrasyonlarının yanı sıra Instagram’dan satış ve Facebook Mağazası gibi özelliklerin olması size farklı satış kanallarının kapısını açar.

İdeasoft müşterileri Facebook Store ve InstaShop modülleri sayesinde hem Facebook hem de Instagram üzerinde doğrudan satışa başlayabilmekteler.

E-posta ve blog yönetimi: E-posta pazarlama e-ticaret firmalar için halen önemli bir pazarlama aracı olarak öne çıkıyor. E-ticaret altyapı paketinizin e-posta yönetimi ve e-posta gönderimi sunuyor olmasına dikkat etmeniz bu açıdan oldukça önemli. Böylelikle ekstra bir yazılıma gerek kalmadan kendi altyapınız üzerinden e-posta gönderimleri yaparak, pazarlama çalışmaları yapabilirsiniz.

Bunun yanı sıra içerik pazarlama çalışmaları da yapmanız sitenizin Google’daki görünürlüğünü artıracaktır. Hem kullanıcılarla etkileşime girmek, hem onları bilgilendirmek hem de sitenizi güncel tutmak için blog çalışmalarına yönelebilirsiniz. E-ticaret altyapı paketinizin size blog yönetim seçenekleri sunduğundan da emin olmalısınız.

BÖLÜM 8

Neden Ideasoft'u Tercih Etmeliyim?

Sayısı her geçen gün artan 6500’den fazla mutlu müşteriye hizmet veren ve Türkiye pazarının liderliğini üstlenmiş olan İdeasoft e-ticaret altyapı paketlerini tercih ettiğinizde ürün / kategori / marka yönetimi, iyzico, iPara, hepsipay, PayU, ParamPOS gibi online ödeme sistem sağlayıcılarının sistemlerini kullanma, online fatura yönetimi, Facebook ve Instagram’da mağaza açma modüllerine sahip olabilirsiniz.
 

7000+ Mutlu Müşteriyle Pazar Liderliği

Sayısı her geçen gün artan 7000’den fazla mutlu müşteriye hizmet veren ve Türkiye pazarının liderliğini üstlenmiş olan İdeasoft e-ticaret altyapı paketlerini tercih ettiğinizde ürün / kategori / marka yönetimi, iyzico, iPara, hepsipay, PayU, ParamPOS gibi online ödeme sistem sağlayıcılarının sistemlerini kullanma, online fatura yönetimi, Facebook ve Instagram’da mağaza açma modüllerine sahip olabilirsiniz.

Bunlara ek olarak Türkiye’de bir ilk olan Rakip SEO analizi ve SEO analiz Modülü’nden yararlanırken, sadece İdeasoft’a özel anında Sanal POS, Abonelik modülü, indirimli kargo anlaşmalarından da yararlanabilirsiniz.

İdeasoft’un müşterileri arasında Bosch, Siemens, Acıbadem, Doğuş, Bellona, Koleksiyon, Dagi, Ttec, Eti, Türk Kızılayı, Ofçay, CanBeb, Puma Tesbihane gibi Türkiye’de kendi sektörünün öncüsü olan firmalar da yer almakta.

BÖLÜM 9

Nereden nasıl başlamalıyım?

İşinizi internete taşımak, kendi şirketinizi kurarak internet üzerinden satışlara başlamak ya da online pazar yerlerinde bir mağaza açarak kendi ürünlerinizi satmak istiyorsanız IdeaSoft e-ticaret altyapı paketleri ile ihtiyacınıza uygun bir paket seçebilir, internet mağazanızı hızlı ve kolay bir şekilde kurabilirsiniz.,
 

Uzman E-ticaret Danışma Hattı’mızı 0850 304 0 346 telefon numarasından arayarak, satış öncesi ve sonrası hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz ve paketlerimiz hakkında sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

ÜCRETSİZ BİLGİ FORMU